Internationale 2012

Torsdag på "Martin A-farms" private mark. 5 danskere, 6 nordmænd og en tysker. Det blev en rigtig hyggelig aften - ikke mindst pga Connie og Martins store gæstfrihed.

Søde Mike - lidt tidligt med Giraf-øl;-)

Ham onkel Frants er altså rigtig "farlig" i kikkert-fodbold;-)

Britt på sin post

Vi fik fint besøg af en "ombygget" sidevogn med en Smart-diesel motor. Rigtig flot arbejde.

He he, Diesel-hunden fik sat en hjørnetand i Fars øl, så det sprøjtede ud. Dygtige Diesel;-)

Flot stil - Thomas;-)

Så har vi været til vores eget Internationale sidevognstræf. Det blev for første, men bestemt ikke sidste gang, afholdt på A-Farm i Eskær. En dejlig plads med faciliteterne i orden.
Allerede torsdag var der mødt en hel del op, men da træfpladsen ikke var ledig før fredag, så fik vi indlogering på ejeren af A-Farms helt private mark og fik en udsøgt behandling - bl.a. med fremvisning af hans spændende lokaler.
Fredag flyttede vi de tre km. ud til træfpladsen. Her var vi langt mere end 100 voksne og 30 børn hen over weekenden - og der mødte både gamle medlemmer op, som vi ikke har set i mange år, men vi så også rigtig mange nye ansigter.
Fredag spillede Eddie Grant op til dans - og det var en kæmpe succes, så de fleste fik rørt både stemmebåndet og dansebenene.
Lørdag havde sønderjyderne lavet en dejlig fællestur og om eftermiddagen var der konkurrencer for både børn og voksne (-børn).
Søndag pakkede alle sammen og kørte hjem over (Norge, Belgien, Tyskland og ikke mindst Danmark). Tak for en rigtig dejlig weekend med stor opbakning fra alle sider. Der var bl.a. stort set intet affald på pladsen da vi ryddede op. Hvor mange træfpladser kan mon prale med det?