Fotoalbum

Så har jeg igen været til vintertræf ved Gudenåen. jeg startede hjemmefra i tørt vejr og minus 5 grader. Tom ventede på mig i Viborg hvorefter vi fulgtes resten af vejen. Tom på sin boxer BMW med Ural sidevogn og mig på min Dnepr med Ural sidevogn. Denne gang holdt Dnepr'en hele vejen, men den har jo også fået skiftet motor til en BMW. Dog måtte jeg lige lave en reparation af kardanen lørdag formiddag - lige inden afgang. 
Det var et fantastisk vintervejr og det var ikke let at komme ned på pladsen. Dnepr'n trak fint igennem, men Tom måtte have lidt hjælp. Vi blev modtaget med varm gløgg og æbleskiver. Dejligt efter en frisk køretur. Så fik vi slået op og kunne kaste os over hyggen med de fremmødte. Ved aftenstid skulle vi lave "dagens ret". Stegt flæsk med persillesovs! Anni havde sørget for kartofler/kartoffelskræller/ingredienser og opskrift på sovs, men jeg ved ikke hvad der skete. Kartoffelskrælleren havde gemt sig, så der måtte vi låne af Bønne - og opskriften må have været på melklister ;-) i hvert tilfælde blev vi enige om, at smør-sovs nok også gik til stegt flæsk!
Da vi nåede hjem stod termometeret på minus 13 grader, så en frokost og avisen med ind foran brændeovnen, så var der dømt "game over".

Jørn