Mc-kværnen 2016

Vintertræf ved MC-kværnen. 15-17 januar 2016.

DMI havde lovet at vejret til dette års vintertræf ved MC-kværnen, skulle blive koldt og solrig, og det kom til at holde. 
I løbet af fredag blev træfpladsen befolket af telte og motorcykler. Nogle havde meget udstyr med og kunne klare at overleve udendørs om vinteren i længere tid uden kontakt med omverdenen. Andre havde et lille telt og en sovepose med.
MC- kværnen var klar til at tage imod gæsterne og stod klar med hjemmelavede frikadeller og kartoffelsalat til aftensmaden. Stemningen i klubhuset blev i løbet af aftenen og natten ret opløftet og de sidste gik først hjem til deres telte tidligt lørdag morgen.
Lørdag kom der flere gæster til, og de fleste brugte dagen på at gå rundt på pladsen og hygge, ”sparke dæk” drikke en enkelt øl eller to og fortælle anekdoter om livet og det at være motorcyklist om vinteren. De fleste træfdeltagere valgte at spise i klubhuset, hvor der blev serveret gryderet, men nogle valgte at lave maden udendørs ved deres telte.
 I et hjørne af pladsen blev der kokkereret en rigtig herre menu. Der var gang i 4 benzin komfurer, potter og pander samt en ovn. Flere af de øl der havde stået ude i kulden var frosset, så efter maden blev der lavet Gløgg med rom og portvin.
Søndag morgen var temperaturen nede under -10 grader, men det var tid til at pakke teltet sammen og få startet motorcyklen op igen. Nogle motorcykler måtte have starthjælp og heldigvis var de hjælp at få, da der både var start batteri og startkabler på pladsen. 
Et par af motorcyklerne kunne ikke forlade træffet ved egen hjælp, da det ikke var muligt at få liv i dem.